Naar de inhoud springen

Aanbevelingen

Wiegert Mulder

Overnames en strategie bij RSM
Januari 23, 2018

Ik heb – (in mijn toenmalige functie als Directievoorzitter van de Rabobank )- Margo van den Berg ontmoet toen zij in november 2014 de Participatieprijs kreeg van de gemeente Haarlem, voor haar initiatief tot het project Burenhulp. Hiermee krijgt de ouderwetse burenhulp weer vorm en inhoud. Het is zo opgezet dat iedereen die er voor voelt gemakkelijk kan meedoen. Wat ik er zo goed aan vind is dat er naast het mooie doel ook een goede structuur aan gegeven is. In de samenstelling van de stuurgroep zie je ook de verschillende partijen terug die de samenleving vorm geven. Buurtbewoners, mensen van de zorg en ook het bedrijfsleven werken hier samen. Margo is intrinsiek gecommitteerd, en heeft door haar bescheiden maar professionele en enthousiasmerende opstelling heel veel verschillende partijen weten te motiveren om bij te dragen aan Burenhulp, dat zich nu inderdaad steeds meer als een olievlek over de stad verbreidt.

Marcel Senten

Communicatie en beleid
June 18, 2015, marcel worked with Margo but at different companies

Margo is een bevlogen programmasecretaris die met veel tact tussen alle visies en belangen van personen en instituties door kan laveren. Ze is een snelle en harde werker die gaat voor een optimaal inhoudelijk verantwoord eindresultaat. Ik heb met veel plezier met haar samen mogen werken aan de Kennisagenda Gender en Gezondheid, waarbij ze iedereen op één lijn wist te krijgen en houden. Ze heeft respect voor ieders eigenheid en is een zeer prettige sparringpartner.

Sanne van Gaalen

Project Manager at Mainline foundation
July 20, 2011, Margo worked with Sanne at ZonMw

Margo is een zeer gedreven en enthousiaste programmasecretaris met een grote passie voor het onderwerp diversiteit. Ze heeft veel kennis en expertise op het gebied van projectontwikkeling en interculturalisatieprocessen en is uitstekend in staat anderen hierin van advies op maat te voorzien. Opvallende kwaliteiten van Margo zijn: het in beweging brengen van een klein idee tot een groter geheel, het leggen van verbanden en het maken van nieuwe contacten. Tevens is Margo zeer vaardig in het positief managen van een team, waarbij iedereen de ruimte krijgt zich te ontwikkelen en het beste van de teamleden naar boven wordt gehaald. Dit maakt Margo een zeer fijne collega om mee samen te werken!

Natasha de Haan

Beleidsadviseur Toegankelijkheid at Gemeente Amsterdam
February 7, 2010, Margo worked with Natasha in the same group

Werken met Margo betekent meegetrokken worden haar enthousiasme. Margo weet mensen samen te binden, denkt groot en zoekt mogelijkheden om haar ideeën te realiseren. Ze is een inspirator.